ΦΑΣΜΑ     ΚΑΙ    ΦΥΛΕΣ

 

           Βιολογικά, ανατομικά, όλοι οι άνθρωποι, σ όλες τις φυλές, είναι ίδιοι. Διαφέρουν, βέβαια, πνευματικά, αλλά κυρίως οι φυλές διαφέρουν στο  χρώμα  και σε  πολλά σημεία του κεφαλιού. Σε πολλές  φυλές τα χαρακτηριστικά  του προσώπου είναι διαφορετικά: μάγουλα  εξογκωμένα, μάτια σκιστά κ.λ.π. Ωστόσο όλοι μπορούν  να διδαχτούν την ίδια ύλη στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, λευκοί, μαύροι, κίτρινοι   και ερυθρόδερμοι.    Ολα αυτά  δεν  έγιναν  τυχαία, αλλά προγραμματισμένα  από το  ΣΎΜΠΑΝ.

      Το ζήτημα   εντοπίζεται  στο χρώμα  των διαφόρων φυλών. Διάφορες  ράτσες  παρουσιάζουν  και οι πίθηκοι, οι γάτες, οι σκύλοι κ.λ.π, αλλά  και τα φυτά  έχουν ποικιλίες. ενώ δεν αναπτύσσονται στα ίδιa  μέρη ,γεγονός που το αποδίδουμε σε διάφορες  διασταυρώσεις  ενώ όλα  έχουν γίνει με  βάση το ίδιο πατρόν.

       Όμως οι άνθρωποι  πώς έγιναν  λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, ερυθρόδερμοι; Κανείς δεν  έδωσε απάντηση μέχρι σήμερα. Πολλοί το απέδωσαν στις κλιματολογικές συνθήκες, και στην   ποσότητα  της μελανίνης στο δέρμα.  Ισως,  αρχικά. Αλλά  όταν  μια φυλή  πολλα πλασιάζεται  επί  εκατονταετίες, σε άλλο  τόπο, πολύ μακρινό  από τον τόπο  προέλευσης γιατί δεν  αλλάζει χρώμα;  Μα  γιατί δεν  αλλάζει  το σχετικό γονίδιο, που δημιουργήθηκε  αρχικά, κάτω από την επίδραση  κάποιων ακτινοβολιών, σε μια  εποχή  καθοριστική.      

Από  τη  διασπορά  των  πρωτόγονων  προέκυψε  η  περαιτέρω  εξέλιξη   και  οι πολιτισμοί  των  αρχαίων Έλλήνων,  των   Αιγύπτιων,  των  Ρωμαίων,  των  Κινέζων, των  Μάγια. των   Ινκας   και  ένα  σωρό άλλοι  που έδωσαν  τη θέση  τους  σε  νεώτερους.

                                                   

 Προσεκτικές παρατηρήσεις μου  αποκάλυψαν ότι οι φυλές πάνω στη Γη, έχουν δημιουργηθεί  ακτινο-κυκλικά, με τη σειρά των χρωμάτων του ηλιακού φάσματος, με το λευκό που είναι το σύνολο των χρωμάτων, στη  μέση (βλέπε σχετικούς πίνακες πριν και μετά).

   Αν απλώσουμε  την εικόνα της Γης, από την Αμερική ως της Ασία, και τοποθετήσουμε τις  Ιθαγενείς φυλές, στα σημεία που πρωτοέζησαν , θα δούμε ότι κάνουν έναν  αρμονικό με το φάσμα, κύκλο, από Βορά- Ανατολή- Νότο – Δύση, με το λευκό στη  μέση, όπως το αποδίδει ο δίσκος του Νεύτωνα, με τα επτά χρώματα της Ιριδας, αν  περιστραφεί.Το ίδιο ισχύει  για όλα  τα όντα.

   Δηλαδή: Ερυθρόδερμοι, Κίτρινοι- Μογγολοειδείς-   Κιτρινοπράσινοι,   Μαυροπράσινοι -Αυστραλοειδείς-  Μαύροι –Νεγροειδείς-  Μαυροκόκκινοι – Ινκας, Μάγια-Αζτέκοι- Ερυθρόδερμοι- Εσκιμώοι.  Με τους λευκούς στη μέση – Καυκασοειδείς, Ινδοευρωπαίοι.

    Κι ακόμη θα διαπιστώσουμε, ότι όσο  οι  ιθαγενείς  βρίσκονται  προς  τα άκρα αυτού του « χάρτη» τόσο έχουν μάγουλα εξογκωμένα ,  ή μάτια σχιστά, λες και επιδρά   η τάση  της φυγόκεντρης  δύναμης της Γης. Κι όσο πιο Νότια, τόσο  πιο  πολύ   έχουμε κατσαρά μαλλιά.

          Οπου βρίσκεται το λευκό , ή λευκοκίτρινο, που είναι και η μέση του  ορατού φωτός  οι άνθρωποι  εξελίχθηκαν  πιο γρήγορα

Μια  τρανή   απόδειξη  το  πουάμι   Κριστάλες (Caño Cristales), της Κολομβίας   ΚΛΙΚ όπου κάθε χρόνο, από τον Ιούνιο μέχρι Νοέμβριο, στην απομακρυσμένη έρημο της Κολομβίας ένα συνηθισμένο ποτάμι μετατρέπεται σε… ουράνιο τόξο, καθώς τα νερά του χρωματίζονται κίτρινα, πράσινα, ροζ, φούξια και πορτοκαλί.  Είναι το σημείο διαωρισμού  των  εκπεμπομένων από  τη  Γη  ακτινοβολιών-φαινόμενο μοναδικό .Κοντά εκεί, άλλωστε  στην γειτονική  Κόστα  Ρίκα  και τον  Αμαζόνιο   παρατηρείται  εμφάνιση νέων ειδών   ζωής,                        ΚΛΙΚ στην   κουκίδα

                                                                         

 Πριν την αποίκησή της περιοχής από τους Ισπανούς το 1499, εκεί ζούσαν οι ιθαγενείς -κοκκινόμαυροι- Μουίσκα, οι Κιμπάγια, οι Ταϊρόνα και άλλοι. Το 1819, κέρδισε την ανεξαρτησία της από την Ισπανία, ως Νέα Γρανάδα, με πρωτεύουσα την Μπογκοτά. Διαλύθηκε το 1830 και η χώρα έγινε μια συνομοσπονδία Παναμά-Κολομβίας, ονομαζόμενη ως Μεγάλη Κολομβία, (ισπανικά: Gran Colombia). Το νέο κράτος υπήρξε από το 1858-63 ως Γραναδιανή Συνομοσπονδία. Από το 1863, η χώρα ονομάστηκε Ηνωμένες Πολιτείες της Κολομβίας. Η σημερινή της έκταση δημιουργήθηκε το 1903, λόγω της απόσχισης του Παναμά. Σήμερα οι μεγαλύτερες πόλεις της βρίσκονται σε ορεινό υψόμετρο, στο βόρειο μέρος των ’νδεων. Είναι η 4η μεγαλύτερη οικονομία της Νότιας Αμερικής. Ακόμη, είναι 4η σε έκταση στη Νότια Αμερική, μετά τη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Περού.

Όλα  αυτά δείχνουν ότι:

 


Το ηλιακό  φάσμα  είναι το σύνολο  των χρωμάτων  που εκπέμπουν  οι πλανήτες.

 

Μήκος

κύματος

 

4.000 Α

 

 4.600  Α

 

5.200  Α

 

5.800 Α

 

6.400 Α

 

7.000 Α

Πλανήτες

(χρώματα)

 

Ποσειδών

 

Ουρανός

 

Κρόνος

 ΗΛΙΟΣ

ΣΕΛΗΝΗ

 

ΑΡΗΣ

 

ΔΙΑΣ

 

ΦΑΣΜΑ

 

 ΙΩΔΕΣ

 

ΜΠΛΕ

 

ΠΡΑΣΙΝΟ

 

ΚΙΤΡΙΝΟ

ΠΟΡΤΟ-

 ΚΑΛΙ

 

ΕΡΥΘΡΟ

 

ΦΥΛΕΣ

 

 ΙΝΚΑΣ

ΜΑΥΡΟΙ

    Μαυρο

       Ινδοευ

πράσινοι

ρωπαίοι

 

 ΙΝΔΟΙ

ΚΙΤΡΙΝΟΙ

Μογγόλοι

Ερυθρόδερ

μοι- Εσκιμώοι

 

                           Ο  πίνακας    δείχνει  τις  σχέσεις  φυλών – φάσματος- πλανητών.

 Ο 

 

 

 

 

 

 


     Όλα  αυτά μας δημιουργούν την ιδέα ότι τα δύο άκρα  του ηλεκτρομαγνητικού  φάσματος,  ενούνται  και συγκρούονται , κάπου κοντά  στο τρίγωνο  των  Βερμούδων, εκεί που κατά καιρούς  έχουν παρουσιαστεί   και  παρουσιάζονται  τα πιο περίεργα, ανεξήγητα φαινόμενα και ατυχήματα. Εκεί που αποδεδειγμένα  οι πυξίδες με τη μαγνητική βελόνα «τρελαίνονται».

   Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά και έρευνες που μέχρι σήμερα δεν  βρήκαν  εξήγηση.

 

Ειρηνικος - Ατλαντικος

Εξ άλλου οι ωκεανοί συγκρούονται  κάπου  στο  Βόρειο  Πόλο   και τα νερά ρέπουν  πότε  από  τη μία  πλαυρά  και πότε  από την άλλη./ΚΛΙΚ  ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

  ΟΙ  ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ   ΕΙΝΑΙ  ΓΕΓΟΝΟΣ                   ΔΙΑΦΟΡΕΣ    ΦΥΛΩΝ  ΚΑΙ  ΑΤΟΜΩΝ

 

 

                                                                     Κοπυράϊτ:  ΒΑΣΙΛΗΣ  Π.   ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ

                                                                            Δημοσιογράφος- ερευνητής

© KOUTOUZIS.GR  Αναδημοσίευση  επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή  www.koutouzis.gr .

 

Αρχή σελίδας

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ