ΟΙ  ΓΑΛΑΖΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ    ΕΙΝΑΙ   ΓΕΓΟΝΟΣ

 

        Ο  θρύλος   των  γαλαζοαίματων, αν  και  σιγά μειώνονται,   πάντα  υπάρχει, αφού και  στις  μέρες μας ακούμε να γεννιούνται  πρίγκιπες  και   πριγκίπισσες  με γαλάζιο αίμα, που  ελπίζουν κάποια μέρα να  γίνουν  βασιλιάδες  ή βασίλισσες.

        Οι  επιστήμονες της  γενετικής μελετώντας το  DNA των ανθρώπων   διαφόρων  φυλών  και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά εξωτερικά από τους άλλους λαούς!!!! Όπως το χρώμα του δέρματος, τα χαρακτηριστικά προσώπου (Λευκός, Κινέζος, Μαορί,  Ινδός, Αφρικανός,  Πυγμαίος, Ελληνας, Ερυθρόδερμος, Ινδιάνος,Εσκιμώος, κτλ κτλ, οι φυλές εξελίχθηκαν  ακτινοκυκλικά) ακόμη διαφορετική ποιότητα μαλλιών, ξανθιά, μαύρα, κόκκινα, καστανά, σγουρά, ίσια, μαλακά, σκληρά, κτλ κτλ.π. Διαπίστωσαν όμως ότι  το κυριότερο το οποίο δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αναμεταξύ τους και δεν μπορεί η επιστήμη να το εξηγήσει είναι το γιατί έχουμε όλοι διαφορετική ομάδα αίματος!!;!!  Αν και έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες εξήγησης μόνο με θεωρίες απορρίπτονται όλες!!!! Επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι με μπλε αίμα!!!!  

Υπολογίζεται  ότι  άνω από 7.000 άνθρωποι πάνω  στη Γη έχουν μπλε αίμα. Πώς εξηγείται; Μία  από  αυτούς η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ;

Η απάντηση ήταν απρόσμενη:

Υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπαιρνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια προτού μείνει έγκυος!!!!

Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου    Efresi Robert, εξήγησε:

- Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε). Ο σίδηρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε ως ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου. Ο σίδηρος όταν οξειδώνεται, οξυγονώνεται ,     κοκκινίζει, ενώ ο  χαλκός όχι/ εκεί βρίσκουν  εφαρμογή  τα δήθεν   χάλκινα βραχιόλια υγείας.

Τα  άγρια  σπαράγγια   και άλλα φυτά που περιέχουν πολύ   σίδηρο. Όταν πέσει λεμόνι,  οξειδώνονται  και κοκκινίζουν.

Να θυμίσουμε  εδώ  ότι  το  αίμα  μας  που κυκλοφορεί στις αρτηρίες  και  περιέχει οξυγόνο  είναι άλικο κόκκινο ενώ  αυτό που  επιστρέφει από τις φλέβες  καφετί.

 

Οι επιστήμονες εξηγούν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης  και της πρόσμιξης σιδήρου  και χαλκού  σε κάποιες περιπτώσεις( αν και μόνο στην θεωρία το έχουν κάνει αυτό ). Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα << κανονικά >> πεθαίνουν τα << μετατρεπόμενα >> μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.

 

ΟΙ  ΚΥΑΝΗΤΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ

 

Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος – τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού. Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία!!!! Αν και οι επιστήμονες προσπάθησαν επανειλημμένα να αλλάξουν το αίμα από κόκκινο σε μπλε με ένα τρόπο  τρόπο που εξηγούν, δεν το έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα κάνοντας τους να παραμιλάνε…: Αποδεικνύεται ότι η έκφραση << μπλε αίμα >> – είναι ένα σημάδι τ ευγενικής καταγωγής – δεν είναι τυχαίο, αλλά μeταφέρεται με το   DNA. Ορισμένοι από τους ευγενείς ιππότες, των πρώτων αρχαίων ευγενών οικογενειών είχαν όντως μπλε αίμα.

Ήταν λόγω της πανοπλίας τους και του χαλκού της. Απόκτημα που μπορεί να μεταφέρεται  στο DNA  όπως κάθε εξέλιξη, Θετική ή αρνητική.

 

 

 Ο καθηγητής επίσης τόνισε ότι το μπλε αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλε αίμα δεν επιτίθενται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό αίμα!!!!

Κοινό χταπόδι (octopus vulgaris)Αίμα άλλου   χρώματος=κυανοπράσινο=  έχει   το  χταπόδι. Το αίμα του χταποδιού περιέχει την πλούσια σε χαλκό αιμοκυανίνη για τη μεταφορά οξυγόνου, η αιμοκυανίνη είναι πιο αποτελεσματική στη μεταφορά οξυγόνου από την αιμοσφαιρίνη.  Αλλα μικρά ζώα  έχουν αίμα άλλων χρωμάτων   ή υγρά  και χυμούς όπως τα φυτά για τη μεταφορά των  θρεπτικών  συστατικών.θα μιλήσουμε ΄΄αλλη  φορά για την πρόσληψη  τροφής  στα ζώα και τα φυτά.Το μόνο που θα πούμε  εδώ για τα φυτά είναι ότι τα φύλλα-ψιλά κλαδιά  είναι το  στομάχι τους.Κι χταπόδια καλαμάρια έχουν τρεις  καρδιές.

Ετσι αν θέλουμε  να δούμε  αν κάποιος είναι γαλαζοαίματος, χταπόδι, σουπιά, καλαμάρι ή   κάτι  άλλο  άλλο ας ελέγξουμε  το  αίμα του.

Όλα  αυτά    τα γνώριζαν από τα αρχαία χρόνια,  και    δεν ταιριάζουν με την πλάση του ανθρώπου από τον Θεό  όπως τον  εννοούμε  σήμερα   ή, τουλάχιστον όπως τον  καταγράφουν τα ιερά βιβλία.

Εκτός  αν ο Θεός   είναι το  Σύμπαν, το σύνολο της ύλης  και τις  ενέργειας  που  στην  τελική  του έκφανση   παίρνει  ανθρωπόμορφη  εικόνα που σε τίποτα δεν αλλοιώνει  την θρησκεία  και την πίστη σ ΑΥΤΟΝ.

ΠΗΓΕΣ:  Καθημερινόw  Τύπος.έρευνα, παρατηρήσεις, μελέτες.

https://pylizois.blogspot.com   ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

 

                                                                                                                          ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝ.  ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ

                                                                                                                                                                             9-5-2019

 

© ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ- KOUTOUZIS.GR  Αναδημοσίευση  επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή